Wanneer u op zoek bent naar een drone, waarvoor ga je die gebruiken?

Wil je overwegend gaan filmen of overwegend foto’s nemen. Ga je overzichtfoto’s maken of wil je in detail gaan fotograferen bijvoorbeeld voor inspecties? Dit alles heeft een weerslag op de gekozen camera, cameragimbal en uiteindelijk ook je drone want die moet dit alles kunnen dragen.

Indien je begint met luchtfotografie en 12MP-16MP voldoende is raden we je aan om met een DJI Phantom of DJI Inspire te beginnen. Degelijke toestellen waar je op een halve dag mee weg bent mits de juiste begeleiding. Beide kunnen foto’s in RAW formaat opslaan zodat je ze nog volledig kan gaan bewerken indien nodig. Deze zitten in een prijscategorie van 1600€ tot 4600€.

Wil je met een eigen fototoestel gaan werken of wil je bvb een warmtecamera kunnen monteren of degelijk inzoomen dan zal je het een stapje hoger moeten gaan opzoeken met een DJI Matrice 100200600. Dit zijn grotere toestellen die het gewicht van een gewone camera aankunnen en kunnen helemaal volgens de wensen van de klant opgebouwd worden. Standaard uitgerust met een digitale videoverbinding. 1 of 2 zender bediening, wil je alles zelf bedienen of heb je een extra cameraman die de opnames gaat maken. Welke camera wil je gebruiken en wat wil je kunnen aansturen.

We staan je graag bij in de keuze van de verschillende mogelijkheden bij de aankoop van een drone en indien mogelijk geven we een demonstratie.

Je kan ons contacteren op info@drone.be of telefonisch op 0485462599

Kijk ook op onze website voor bedrijven www.aerialsolutions.be

professionele drone kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.