Professionele drones

 

Met een ontzettend toenemende vraag naar drones kiezen steeds meer leveranciers ervoor om drones op de markt te brengen voor verschillende prijzen. Deze drones worden over het algemeen gebruikt als hobby. Voor de echte professionals is  het aan te raden om professionele drones te kopen. Opdrachten die veel risico´s met zich meebrengen kunnen eenvoudig worden opgelost door middel van drones. Buiten de drones voor het leger zijn de drones die door mensen worden gebruikt eerst op de markt gebracht als speelgoed. Een wereldwijd bekend merk dat ook drones aanbiedt is Parrot. Een aantal jaar geleden introduceerden zij een speelgoed, wat later is uitgegroeid tot de drone die wij kennen. Lees snel verder over de professionele drones.

Handige tips over een professionele drone

Voordat u een professionele drone koopt moet u rekening houden met hoogwaardige prijzen. Dit komt doordat de producten over het algemeen zeer kwalitatief zijn. Er zijn namelijk grote verschillen tussen normale drones en professionele drones. Hieronder ziet u enkele algemene specificaties van een professionele drone:

  • Camera: De kwaliteit van de camera is uitermate belangrijk. Ondanks dat vele professionele drones beschikken over een camera met HD kwaliteit is het toch aan te raden om dit nogmaals te controleren. Verder zou het natuurlijk mooi zijn als de drone meerdere camera’s heeft. Dit zorgt namelijk voor betere beelden.
  • GPS: Als u ervoor kiest om de drone te laten vliegen op een bepaalde route zonder bediening dan is het altijd handig dat de drone een GPS heeft. Het kan namelijk zo zijn dat de drone in problemen komt in de lucht. Als dit het geval is, kunt u een drone altijd volgen met een GPS. Het zou zonde zijn als u uw drone kwijtraakt.
  • Meervoudige besturing: Met de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn er zelfs drones die u kunt besturen met uw telefoon of tablet. Dit zorgt er voor dat u geen afstandsbediening hoeft te gebruiken. Dit meervoudige besturing is bij de modellen van Parrot en Dji mogelijk.
  • Gebruik: Het is belangrijk om te weten hoe lang een drone meegaat. Dit hangt namelijk af van de drone zelf. Er zijn drones die een accu hebben en batterijen gebruiken. Voor een lang gebruik is het handig om te kiezen voor een drone met een accu.

Professionele drones in verschillende prijsklassen

Het kiezen voor een professionele drone zal een perfecte keuze zijn voor u. In Nederland worden de drones verkocht van Parrot en Dji. De originele producten van deze merken beginnen bij een prijs van ongeveer 900 euro. Afhankelijk van de extra specificaties die u erbij wilt kunnen de prijzen van drones oplopen tot 10.000 euro. U kunt altijd nog accessoires toevoegen aan uw drone zoals een extra camera of GPS. Voor degene die weinig tot geen ervaring heeft met een drone is het aan te raden om te starten met een goedkopere drone. Nadat u ervaring heeft opgebouwd,  kunt u altijd nog overstappen naar een andere drone.